IRONMAN HAWAII voorbeschouwing

October 2, 2015

 

Aloha,

 

Vooreerst wil ik iedereen bedanken voor de steun. Ondertussen ben ik al 5 dagen in het verre Hawaii. De jetlag is bijna verwerkt en de acclimatisatie begint ook in orde te komen. Het is hier enorm warm en een vochtigheidspercentage van boven de 75% zorgt ervoor dat de wedstrijd komende zaterdag heel zwaar zal worden. Ik heb de voorbije zomervakantie enorm hard gewerkt en getraind voor deze wedstrijd en ben er volledig klaar voor! Zaterdag start ik hier plaatselijke tijd om 7u s'ochtends (bij jullie 19u) aan de wedstrijd. Dit betekent 4 km zwemmen, 180 km fietsen en afsluitend 42 km lopen. Voor de geïnteresseerden: jullie kunnen dit vanuit België live volgen via livestream op de website: http://www.ironman.com/triathlon/coverage/live.aspx#axzz3nuyfUMI8

 

Sportieve Groeten

 

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

October 14, 2019

October 12, 2019